Ανακάλυψε προσφορές για Ξενοδοχεία, Ομορφιά, Προϊόντα και άλλα!


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ INTERNET ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ PORTAL ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

21,90€ από 50€ (-56%) για ένα Κολάρο Eκπαίδευσης Σκύλου με 300m Εμβέλεια, με παραλαβή από την Idea Hellas και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

50.00 21.90

Για να το αγοράσεις με έκπτωση 56% στην τιμή των €21,90 θα ανακατευθυνθείς στη σελίδα του deal site Donedeals! Όλες οι προσφορές τα deals και κουπόνια από το deal site Donedeals στην καλυτερη τιμή μόνο εδώ!ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ Donedeals


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

21,90€ από 50€ (-56%) για ένα Κολάρο Eκπαίδευσης Σκύλου με 300m Εμβέλεια, με παραλαβή από την Idea Hellas και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

21,90€ από 50€ για ένα Κολάρο Eκπαίδευσης Σκύλου με 300m Εμβέλει, με παραλαβή από το κατάστημα Αλέκου Παναγούλη 18 & Σηλυβρίας 22, Ν.Ιωνία, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 έως 19:00 & Σάββατο 9:00 έως 15:00. 24,90€ από 50€ για ένα Κολάρο Eκπαίδευσης Σκύλου με 300m Εμβέλει, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Λίγα Λόγια Εμβέλεια έως 300 μέτρα Μέχρι και 100 επίπεδα δόνησης. 100 επίπεδα ηλεκτρίσμού σοκ. Το σύστημα είναι με 2 κανάλια τα οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 1 ή 2 δέκτες (το πακέτο περιλαμβάνει έναν δέκτη). Συχνότητα μετάδοσης: 433 ~ 825MHz Μπαταρία 3.7V/550mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Αδιάβροχος δέκτης Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 x επαναφορτιζόμενο τηλεχειριστήριο 1 x επαναφορτιζόμενο κολάρο 1 x Φορτιστής με καλώδιο τροφοδοσίας 1 x Φωτεινό λαμπάκι δοκιμής 1 x Οδηγίες λειτουργίας Οδηγίες χρήσεως & Tips Η διάρκεια ζωής των μπαταριών διαφέρουν στο πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το προϊόν. Ως εκ τούτου θα πρέπει να ελέγχετε συχνά τις μπαταρίες με το που άκουσετε τον ήχο από το κολάρο δέκτη και βλέποντας τη φωτεινή ένδειξη στην οθόνη LCD του πομπού.2. Η έγκυρη απόσταση από το τηλεχειριστήριο σημαίνει απο ευθεία απόσταση μεταξύ του πομπού και του δέκτη κολάρο χωρίς εμπόδια στο μεταξύ. Εάν υπάρχουν εμπόδια παρεμβολής γύρω, η πραγματική απόσταση απομακρυσμένου ελέγχου μπορεί να διαφέρει. Αυτό το προϊόν είναι για το κατοικίδιο ζώο και μόνο για εκπαίδευση, και μόνο με την πάροδου του χρόνου και συνεχείς εκπαίδευση το κατοικίδιο μπορεί να κατανοήσει τις εντολες του ιδιοκτήτη. Η εκπαίδευση θα πρέπει να είναι περίπου 10-15 λεπτά κάθε φορά. Επί του παρόντος, αυτό το προϊόν είναι το πιο αποτελεσματικό και ασφαλέστερο εργαλείο για το κατοικίδια ζώα για εκπαίδευση. Μετά τις σωστές οδηγίες λειτουργίας, μπορείτε να εκπαιδεύσετε αποτελεσματικά το κατοικίδιο ζώο σας και να το κάνει να είναι ένα υπάκουο και αξιολάτρευτο πλάσμα. Εξοικονόμηση ενέργειας Το κολάρο δέκτης θα σβήσει αν δεν χρησιμοποιηθεί για 4 λεπτά.2. Κάθε κίνηση θα ενεργοποιήσει το κολάρο δέκτη σε κατάσταση αναμονής. Ο πομπός θα πάει σε κατάσταση αναμονής αν δεν υπάρχει λειτουργία μετά από 20 δευτερόλεπτα και απενεργοποιείται μετά από 2 λεπτά.

21,90€ από 50€ (-56%) για ένα Κολάρο Eκπαίδευσης Σκύλου με 300m Εμβέλεια, με παραλαβή από την Idea Hellas και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες για 21,90€ από 50€ (-56%) για ένα Κολάρο Eκπαίδευσης Σκύλου με 300m Εμβέλεια, με παραλαβή από … και τους τρόπους πληρωμής για να το αγοράσεις στην ιστοσελίδα του dealsite Donedeals!


Όλες οι προσφορές, deals, κουπόνια με εκπτώσεις έως 90% μόνο εδώ! Εδώ θα βρεις όλες τις προσφορές και τα deals από το deal site Donedeals στην καλυτερη τιμή! Αυτή η προσφορά έχει έκπτωση 56%! Για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και να το αγοράσεις στην τιμή των €21,90 θα μεταβείς στη σελίδα του deal site Donedeals!

Η προσφορα που βλεπεις ανηκει στην κατηγορια Προϊόντα για την πολη Όλες οι πόλεις . Πατωντας στο κοκκινο κουμπι -ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ- μπορεις να το αγορασεις απο την ιστοσελιδα Donedeals