Ανακάλυψε προσφορές για Ξενοδοχεία, Ομορφιά, Προϊόντα και άλλα!
Προσφορες για ξενοδοχεια 2022


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ INTERNET ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ PORTAL ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Από 7€ για Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφή, Ρεφλέ, Μπαλαγιάζ & Περιποίηση Μαλλιών, στο image coiffures (πλησίον ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ).

17.00 7.00

Για να το αγοράσεις με έκπτωση 59% στην τιμή των €7,00 θα ανακατευθυνθείς στη σελίδα του deal site Donedeals! Όλες οι προσφορές τα deals και κουπόνια από το deal site Donedeals στην καλυτερη τιμή μόνο εδώ!ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ Donedeals


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Από 7€ για Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφή, Ρεφλέ, Μπαλαγιάζ & Περιποίηση Μαλλιών, στο image coiffures (πλησίον ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ).

7€ από 17€ για Κούρεμα & Φορμάρισμα (με Λούσιμο) 10€ από 20€ για Χτένισμα & Θεραπεία Ενυδάτωσης-Αναδόμησης Μαλλιών (με Λούσιμο) 12€ από 24€ για Κούρεμα & Χτένισμα (με Λούσιμο) 17€ από 35€ για Βαφή, Μάσκα Ενυδάτωσης Μαλλιών & Φορμάρισμα 20€ από 45€ για Βαφή, Μάσκα Ενυδάτωσης Μαλλιών, Κούρεμα & Φορμάρισμα 25€ από 55€ για Βαφή, Μάσκα Ενυδάτωσης Μαλλιών, Κούρεμα & Χτένισμα 30€ από 75€ για Ανταύγειες, Ρεφλέ Μαλλιών, Κούρεμα & Χτένισμα 49,90€ από 120€ για Μπαλαγιάζ, Ρεφλέ Μαλλιών, Κούρεμα, Μάσκα Αναδόμησης & Χτένισμα (με Λούσιμο) Πρόσβαση: Εύκολη πρόσβαση από όλη την Αθήνα με metro, τραμ και λεωφορεία από Καλλιρόης, Συγγρού και Βουλιαγμένης. Image Coiffures Επαγγελματικές υπηρεσίες και προϊόντα κομμωτικής, με 15+ χρόνια εμπειρίας και διαρκής εκπαίδευση με παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ατμόσφαιρα είναι φιλόξενη και ταυτόχρονα επαγγελματική ιδανική για νέες ιδέες και για δυναμικά αποτελέσματα, με στυλ και φυσικά έχοντας πάντα υπόψη τους να μειώσουν τον τομέα φθορά στο μαλλί σας. Χρησιμοποιούνται μόνο επώνυμα προϊόντα! Σταθερά χαμηλές τιμές για όλες τις ημέρες της εβδομάδας.  

Από 7€ για Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφή, Ρεφλέ, Μπαλαγιάζ & Περιποίηση Μαλλιών, στο image coiffures (πλησίον ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ).

Δες περισσότερες λεπτομέρειες για Από 7€ για Κούρεμα, Χτένισμα, Βαφή, Ρεφλέ, Μπαλαγιάζ & Περιποίηση Μαλλιών, στο image c… και τους τρόπους πληρωμής για να το αγοράσεις στην ιστοσελίδα του dealsite Donedeals!


Όλες οι προσφορές, deals, κουπόνια με εκπτώσεις έως 90% μόνο εδώ! Εδώ θα βρεις όλες τις προσφορές και τα deals από το deal site Donedeals στην καλυτερη τιμή! Αυτή η προσφορά έχει έκπτωση 59%! Για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες και να το αγοράσεις στην τιμή των €7,00 θα μεταβείς στη σελίδα του deal site Donedeals!

Η προσφορα που βλεπεις ανηκει στην κατηγορια Μαλλιά για την πολη Όλες οι πόλεις . Οι συμμετοχες που εχει μεχρι τωρα ειναι 9 . Πατωντας στο κοκκινο κουμπι -ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ- μπορεις να το αγορασεις απο την ιστοσελιδα Donedeals